NIEUW

Weenect GPS Tracker Hond - met Triller en Bel

Artikel 3 van 4
€ 49,90 (inclusief btw)

Weenect Dogs2, waterdichte GPS trackers voor honden, zeer kleine tracker van maar 25gr.


  • Nauwkeurige lokalisatie in Realtime, zonder limieten qua afstand.
  • Veiligheidszones kunnen worden ingesteld, eens uw hond de zone verlaat krijgt u een melding op uw smartphone.
  • Geschiedenis: U kan alle afstanden en looproutes die uw hond aflegt terugvinden.
  • Opvoedingsfunctie: De tracker trilt, belt en heeft een "stem" functie om de omgeving van het uw hond te kunnen horen en om met uw dier te kunnen communiceren op afstand.
  • De trackers werken via een netwerk dat in heel  Europa opereert.
  • Prijs voor het netwerk is €3,75 per maand.
  • Volledig waterdicht
  • Lichtste tracker op de markt: 25g

Klik hier om alle bovenstaande mogelijkheden in de Weenect App te zien.


Voor gebruik moet u de Weenect App downloaden, u kunt gebruik maken van de Weenect App als u een account heeft aangemaakt. Voor het aanmaken van een Weenect account klik hier. U kunt pas een account aanmaken als de Tracker thuis heeft ontvangen, omdat het IMEI-nummer van de Tracker moet worden ingevuld.


Waarom kiezen voor de GPS-tracker van Weenect?
- GPS-locatie in realtime (tot elke 10 seconden een positie)
- Opvoeding
- Gebiedsanalyse
- Op iOS- en Android-applicatie
- Melding bij zone binnenkomst en uitgang
- Melding als batterij bijna leeg is (30% en 15%)
- 2-4 dagen batterij afhankelijk van gebruik
- Waterdicht (tot 1 meter diep)
- Wereldwijde dekking
- De tracker venzendt continu zijn GPS-localisatie (tot één positie elke 10 seconden).
- De tracker werkt zonder extra kosten in meer dan 120 landen (inclusief heel Europa).
- De simkaart is multi-netwerk en verzekert 99% van het grondgebied (en in de meeste bossen en bergen).
- Er is geen limiet voor de afstand tussen de tracker en uw telefoon om de service te laten werken - in tegenstelling tot Bluetooth-trackers die na een paar meter onbruikbaar zijn.

- Het kleine formaat (2,3 x 1 x 5,8 cm) 


Opvoeding:
De Tril- en belfunctie kan worden gebruikt om uw hond te trainen. U kunt via uw Weenect App, deze functie laten afgaan. Dit maakt de halsband een alles-in-1-band.


Hoe maakt u van uw tracker een terugroephalsband? (informatie afkomstig van www.weenect.com)

Hoe vaak heeft u tijd verloren met het zoeken naar uw huisdier om hem weer thuis te brengen als hij weglopen was of gewoon omdat het tijd is voor het eten? Vaak waarschijnlijk, en u bent niet de enige in dit geval. We leggen u uit hoe u het meeste uit uw Weenect GPS-halsband kunt halen, zodat uw hond of kat uit zichzelf terugkomt!

Het Pavlovreflex
Deze wetenschappelijke naam komt van de Russische arts met dezelfde naam. Hij toonde in het begin van de twintigste eeuw aan dat het mogelijk was om een dier te conditioneren om op een bepaalde manier te handelen volgens een stimulans. Het is dit idee dat wordt gebruikt voor elektrische hekken: elke keer dat het dier dit hek probeert over te steken, krijgt het een elektrische schok; uiteindelijk zal het de twee gebeurtenissen associëren en zal daarom voorkomen deze virtuele omheining te overschrijden.

Bij Weenect zijn we geen voorstander van deze praktijk die pijnlijk kan zijn voor het dier (hoewel we begrijpen dat iemand dit apparaat misschien verkiest boven het verlies van zijn dier). Met betrekking tot het voorkomen van weglopen, raden wij u aan het anti-wegloop-alarm te gebruiken (zone binnenkomen en verlaten).

Het terugroepen van het dier
Anderzijds is het vanuit dit principe mogelijk om uw dier te conditioneren om uit zichzelf thuis te komen. Dus door bij elke maaltijd zijn GPS-halsband te laten rinkelen of te vibreren, zal hij uiteindelijk de twee gebeurtenissen associëren. Een klik in de Weenect-app volstaat dan om uw hond of kat terug te laten komen (als hij de halsband hoort rinkelen of voelt trillen zal hij denken dat het etenstijd is).

Voor het beste resultaat raden we u aan hem inderdaad zijn maaltijd te geven zodra hij terugkomt; anders komt hij de volgende keer misschien niet meer terug omdat hij geen link meer legt tussen de twee gebeurtenissen. Hierdoor heeft uw GPS-tracker dezelfde effecten als een terugroephalsband, zonder het negatieve aspect (het voedsel dient als een positieve versterking van het verwachte gedrag).

De stem van zijn baasje
Wist u dat? Het is ook mogelijk om uw huisdier te bellen met behulp van de telefoonfunctie van zijn tracker. Inderdaad, deze laatste is uitgerust met een microfoon en een luidspreker, hetgeen een telefonische discussie tussen baasje en huisdier mogelijk maakt.

Absurd? Dat valt mee. De getuigenissen van onze gebruikers die bevestigen dat hun honden of katten, die hun stem horen maar ze niet om hen heen vinden, daadwerkelijk thuiskomen na een telefoontje zijn niet bij te houden.

De keuze tussen een geluid, vibreren of een telefoontje hangt dan af van de ontvankelijkheid van uw huisdier voor de ene functie in plaats van de andere.


Bekijk hier het filmpje om te zien hoe de tracker werkt; uitleg van lampjes op de tracker.


 

© 2016 - 2024 welle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel