OP=OP

Dog-E-Walk - stopt trekken aan de riem

Vorige Artikel 7 van 14 Volgende
€ 49,95 € 15,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Beschrijving

Hondentrainer Dog-E-Walk

Deze hondentrainer is het ideale, vol automatische ultrasoon trainingsapparaat voor de hond. Het systeem is volledig gebaseerd op de bewezen methode van de hondenfluit.

Trekken aan de riem wordt nu verleden tijd! Dit toestel zorgt voor consequente correcties in drie niveaus en is ook handmatig te bedienen. Het apparaat kan handmatig of bij training aan de riem worden gebruikt. Bij training aan de riem wordt het tussen de halsband en de riem van uw huisdier bevestigd.

Het principe van de Dog-e-walk is gebaseerd op een simpele beloning: de hond mag verder lopen met een losse lijn. Het is een kwestie van leren door middel van associatie: als de hond begint met trekken aan de lijn wordt er als gevolg een vervelend signaal afgegeven.

Hoe meer de hond trekt, des te harder wordt het signaal. Hoe minder hij trekt, des te zachter wordt het signaal. Het zal niet lang duren voordat hij het trekken aan de lijn kan associëren met het signaal. Als het goed is, zal de hond zijn gedrag veranderen. Dit handige en vooral doeltreffende systeem is bruikbaar voor al hondenrassen en naar gevoeligheid per ras of leeftijd van de hond in te stellen.

Uw hond zal het volgende merken: ik kan alleen een rustige wandeling maken als ik niet aan de lijn trek. Als ik wel aan de lijn trek zal ik geen rust meer hebben omdat ik dan een irritant hard geluid hoor. Dan zal ik mijn bestemming niet vredig kunnen bereiken.

Dit toestel is bruikbaar met een 9V batterij die inbegrepen is in de verpakking!

© 2016 - 2023 welle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel