Tickless Ultrasonic Vlo en Teek Verjager

Artikel 28 van 32
€ 33,95 € 19,99 (inclusief btw)

Het product werkt middels variërende ultrasone geluidsgolven. Deze zijn onschadelijk voor mens en dier, maar zeer storend voor teken en vlooien. Deze worden verjaagd en ook preventief op afstand gehouden van uw dier. Effectieve werking binnen een straal van 1,5 meter. Het product biedt als preventief middel het beste resultaat. Het is een ideale oplossing tegen teken en vlooien zonder gevaar voor het milieu. Veilig om te gebruiken voor puppies, kittens, drachtige en zogende dieren.
​Niet geschikt voor het bestrijden van teken en vlooien bij sterk besmetten dieren. In het tekenseizoen moet het middel permanent aan het dier worden bevestigt. De effectiviteit van het middel is het best na 24 uur en hangt af van de vacht van het dier.

Gebruik: doe het product aan de halsband of tuig met de zijde voorzien van groeven richting het lichaam van het dier. Verwijder het plastic lipje om de reeds geplaatste ( niet vervangbare) lithium batterij te laten werken. Het lampje knippert 4x ter indicatie dat het apparaat werkt om te kijken of het product nog werkt, druk op de knop om te zien of het lampje nog brand .

© 2016 - 2024 welle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel